Székhelyszolgáltatás Budapest szívében, vagy más Pest megyei címen

Az online nyelvtanfolyamon, amin már 3 hónapja részt veszek nagyon jó fülest kaptam: székhelyszolgáltatás budapest szívében, könnyen és gyorsan. Miről van szó? Arról, hogy december óta járok egy online angol tanfolyamra, ahol szerencsére egész sok barátra tettem szert, akik az élet különböző területeiről jöttek. Ezt a fajta sokféleséget pedig gyakran kihasználjuk, amikor tudjuk, hogy a másik szakterületén volna szükségünk egy kis segítségre.

Nekem speciel arra volt szükségem, hogy egy megbízható céget ajánljanak, akiknél van székhelyszolgáltatás budapest területén, lehetőleg minél inkább a belvárosban. Az egyik csoporttársam ajánlotta erre a topcegalapitas.eu oldalon elérhető vállalkozást, akik a cégalapítás és cégmódosítás mellett székhelyszolgáltatással is foglalkoznak.

A kínálatukban elérhető székhelyszolgáltatás budapest szívében, valamint kicsit messzebb, Újlengyelben is. Azért van alapvetően ez a két helyszín, mert a fővárosi lehetőséget ad székhelyet bérelni hagyományos körülmények között, míg a másik variációnak köszönhetően olyan székhelyet is lehet bérelni, ahol nem kell IPA-t fizetni. Vannak olyan vállalkozások, ahol a forgalom úgy alakul, hogy megéri ezt az opciót választani.

Nekem a budapesti székhelyszolgáltatás a nyerő, ezért ezt választottam a topcegalapitas.eu-nál. Ezért cserébe azt kaptam, hogy nyilván használhatom a címet a hivatalos papírokon, de emellett igénybe vehetem a budapesti tárgyalókat is, amik tökéletes helyszínt biztosítanak egy-egy megbeszéléshez. Mert hát na, ki ne szeretne egy hivatalos találkozót szervezni mondjuk dunai panorámával?! A székhelyszolgáltatás budapest opció ezt a lehetőséget is magában hordozza, ráadásul még csak elképesztően sokat sem kell fizetni érte. Ez azt jelenti szám szerint, hogy 29.900 forint + áfa a székhelyszolgáltatás 6+1 ajándék hónapra.

Szerintem ez nagyon barátságos összeg, nagyon sokáig nem is gondolkodtam rajta, hogy mit fogok választani, ha élesedik az igényem az iránt, hogy a székhelyszolgáltatás budapest szívében legyen. Azóta sincsen semmi problémám és a legszebb, hogy mindezt tényleg az angol nyelvtanfolyamnak köszönhetem. Konklúzió? Járjatok el ti is online nyelvtanfolyamra!