A nyelviskolánknak gyors székhelyalapítást biztosított ez a cég

Nem is gondolunk bele, hogy mennyire meghatároz minket az, hogy milyen nyelvet beszélünk. Ez addig nem szokott feltűnni senkinek, amíg idegen nyelvi környezetbe nem kerül. Én is, mikor kinn éltem fél évet Kínában, elképesztő módon izolálva éreztem magamat. Azóta tudom, hogy muszáj elsajátítani pár plusz nyelvet a sajátunkon kívül, ha új kapcsolatokra akarunk szert tenni. Ebben nagy segítségemre van a nyelviskola, ahol most már tanárként is dolgozok.

A főnököm azzal a kérdéssel fordult hozzám egyik nap, hogy nézzek utána, miként lehetne új székhelyet alapítani. Én kutatni kezdtem az interneten és egy Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalt találtam. Elsőként az a felirat fogadott, hogy ipa mentes székhely Újlengyel. Kíváncsi voltam, hogy ez a kiírás mit takarhat. Ezért elkezdtem olvasni a hozzá tartozó szöveget.

Az ipa mentes székhely újlengyel felirat pedig minden titkos dolog nélkül pont azt jelentette, hogy ezen a helyen iparűzési adó mentesen lehet székhelyet alapítani. Ez óriási dolog egy még kezdetleges cégnek, mint a mi nyelviskolánk. Ráadásul a Székhelyszolgáltatás24 rendkívül kedvező havidíj mellett, mindent biztosított számunkra ahhoz, hogy az ipa mentes székhely újlengyel területén ne csak álom legyen, hanem a valóság.

Ha kell, ügyvédet is biztosítanak , de a saját ügyvédünket is hozhatjuk a szerződések megkötéséhez. Röviden, alkalmazkodnak az ügyfél igényeihez, emellett pedig profi szolgáltatást kínálnak, mindezt kiemelkedően jó áron. A mai világban kevés cégről mondható ez el, és emiatt végül mi is a Székhelyszolgáltatás24 mellett döntöttünk.