Energetikai tanúsítvány a nyelviskolában

Nagyszerű tippet kaptam a nyelviskolában energetikai tanúsításhoz

Mindig is szerettem volna nyelvet tanulni, ezért nagyon megörültem, hogy végre lehetőségem nyílt rá, és beiratkozhattam egy nyelviskolába. Első körben angolul fogok tanulni, ami régi vágyam. Mivel nagyon szeretem a brit drámákat, és állandóan angol nyelvű sorozatokat nézek a Netflixen, úgy érzem, hogy elég sokat értek már a nyelvből. De ha meg kellene szólalnom, lehet, hogy elvéreznék. Legalábbis az egyik legnagyobb félelmemmel nézek most szembe így, hogy beiratkoztam a tanfolyamra. A beszéd idegen nyelven ugyanis valóságos rémálom a számomra. De úgy érzem, ebben a csapatban sikerülni fog áttörni a gátat. Csoportos nyelvórára iratkoztam be, és nagyon kedvesek és segítőkészek a csoporttársaim. Na meg persze szerencsére legalább annyira izgulnak, mint én.

Energetikai tanúsítvány lekérdezés az e-tanusitas.eu-val gyorsan és egyszerűen

De van még egy jó oldala a nagyszerű társaságnak: hogy nagyon hasznos infókhoz juthat az ember, ráadásul első kézből. Így aztán energetikai tanúsítvány lekérdezés kapcsán is tőlük informálódtam. Eladósorba került ugyanis a szüleim háza, és a jelenlegi jogszabályi környezetben már nem lehet eladni, ha nincs meg a szükséges energetikai tanúsítvány. Szerencsére az egyik csoporttársam épp most ment keresztül a procedúrán, és tudott egy nagyon jó tanúsító céget ajánlani a folyamathoz. Ez pedig nem volt más, mint az e-tanusitas.eu csapata, akiket a tanfolyamról hazaérve meg is néztem magamnak. Valóban profinak tűntek, ők készítik ugyanis az ország 10%-ának az energetikai tanúsítványait! Így nem gondolom, hogy energetikai tanúsítvány lekérdezés terén bárki tudna velük versenyezni.

A legtöbb tanúsító cég ugyanis általában egy-egy várost, jobb esetben talán egy megyét képes lefedni. De az e-tanusitas.eu fel is vállalja a versenyhelyzetet. Az áraik tekintetében is elsőosztályúak ugyanis. Sőt, ha mégis kapna az ember másik tanúsító társaságtól olyan árajánlatot, ami versenybe szállhat az-etanusitas.eu ajánlatával, akkor a versenytárs olcsóbb ajánlatával megegyező áron végzik el az energetikai tanúsítvány lekérdezést! És hogy mit kell ahhoz tenni, hogy az ember igénybe vehesse ezt a nagyszerű szolgáltatást? Tulajdonképpen nagyon egyszerű az ügymenet. Ehhez pusztán be kell küldeni az oldalon online kitölthető nyomtatványt, és a csapat már meg is kezdi a kapcsolatfelvételt és a megadott adatok feldolgozását. A helyszínre kiérkező kollégájuk elvégzi a szükséges méréseket, a mérési adatokat pedig azon nyomban küldi is be a központba.

Talán a hatékony munkavégzésből adódik az is, hogy az energetikai tanúsítványunk akár 24 órán belül a rendelkezésünkre állhat. Az elkészült tanúsítványt pedig futárszolgálat szállítja ki a vevőhöz, hogy minél hamarabb kézhez kaphassák azt. De, ha sürgős eset áll fenn, akár az ügyintézés akár 12 órára is lerövidíthető. Én annyi pozitívumot olvasok erről a tanúsító cégről, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy velük fogunk dolgoztatni a szüleim ingatlanja kapcsán! Ti csináltatok már hasonlót?