A páros masszázs nem feltétlenül csak a pároké

Nyelvtanárnak lenni nem éppen egy stresszmentes foglalkozás, ezt el kell ismernem. De ezt az utat választottam, úgyhogy igyekszem a legtöbbet kihozni mind magamból, mind a tanítványaimból. Többed magammal dolgozom egy nyelviskolában, és egyszer egy kollégámmal egy nehéz nap után elhatároztuk, hogy szükségünk van valami lazításra, mert a végén még kiégünk. Több dolog is felvetődött, de végül a páros masszázs lett az, ami mindkettőnknek a legjobban tetszett. Egy kávé mellett keresgélni is kezdtünk, hogy hol találhatnánk ilyet, és végül a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldala bizonyult a leginkább szimpatikusnak, mindamellett, hogy abszolút megfizethető, és nincs is olyan messze. Ide akár közvetlenül munka után is betérhetünk.

Sokan azt gondolnák, hogy a páros masszázs kifejezetten pároknak való, holott ez nem igaz. Bárki mehet, a lényeg, hogy a jelentkezők együtt érezzék jól magukat. Két opció közül lehet választani: van tradicionális thai masszázs, és olajos thai masszázs. Az utóbbira nem biztos, hogy mindenki vevő, de a kollégámmal úgy döntöttünk, hogy ezt próbáljuk ki, mivel ez sokkal lazítóbbnak és különlegesebbnek tűnt. Míg a hagyományos masszázs ruhában történik, addig az olajosra csupasz bőrrel kell befeküdni. De úgy voltunk vele, hogy nem vagyunk különösebben szégyellősek, hát adunk neki egy esélyt. Főleg így, hogy egy 60 perces olajos masszázs most 25.900 Ft helyett akciósan csak 20.720 forint. Nagyjából sehol máshol nem találtunk ennyire kedvező árakat.

Szóval foglaltunk is egy időpontot a Király utcai szalonba a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalon, és aznap munka után rögtön mentünk is oda. Egy különösen nehéz nap után kifejezetten kellemes és frissítő élmény volt. Hát, nagyjából ez a története annak, hogy a két nyelvtanárnő hogyan szokott rá a páros masszázsra, és bátran tudjuk javasolni bárki másnak is!