Az angol házi feladat tökéletesen teljesítve

Angol tanfolyamra járok a munkám mellett, mert fejleszteni szeretném a nyelvtudásomat. Már nem vagyok messze attól, hogy megcsináljak egy nyelvvizsgát. Szorgalmas vagyok, mindig készülök az órákra és sosem halogatom a tanulást. A nyelvtan nagyon jól megy és a beszéd része is, sőt még talán a hallgatással sincsenek különösebb problémáim, csupán nem kedvelem annyira. Viszont sajnos a fogalmazás, amikor írásban kell az annyira nem a kedvencem.

A legutóbbi órára az volt a házi feladat, hogy egy fogalmazást kellett írnunk egy olyan cégről, aki valamilyen kereskedelemmel foglalkozik. Én az Acélpartner Kft-t választottam, akik acélfeldolgozással és kereskedelemmel foglalkoznak. Az Acélpartner Kft egy cégcsoport tagja, 1999-ben alakult, helyileg pedig Budapesten van a Gyömrői úton, a régi Budapesti Vegyipari Gépgyár területén.

Több területen is tevékenykedik a cég, az alábbi linken részletesebben utána tud olvasni bárki: https://acelpartner.hu/langvagas. Foglalkoznak CNC vezérlésű plazma és szintén CNC vezérlésű lángvágással, hegesztési gyök előkészítéssel, felülettisztítással, acélszerkezetek gyártásával, lemezlakatos munkák elvégzésével, építőipari kivitelezéssel, CNC gépi forgácsolással és melegen hengerelt durvalemez értékesítéssel is.

A https://acelpartner.hu/langvagas linken megtalálható több, részletesebb információ a cégről. Például van egy oldal a cég vezetéséről és a cégnél dolgozó szakemberekről is, akiknek fel van tüntetve a telefonszámuk és az e-mail címük is. Vannak remek bemutatkozó videók, amelyek szépen összefoglalják amit a cégről érdemes tudni.

Ha egy ügyfél felkeresi a céget, azt számos módon megtudja tenni, például e-mailben vagy telefonon keresztül. Miután felkereste a céget és egy munkára bízná meg őket, az Acélpartner Kft-nél nem kell heteket várni egy ajánlatra, csupán 1-3 napot, mivel garantálja a cég, hogy ennyi idő alatt el is készítik az ügyfél számára az ajánlatot. Ami még ennél is jobb, hogy 1-2 héten belül pedig azt garantálják, hogy elvégzik a vállalt munkát. Ennél a cégnél továbbá van lehetőség arra, hogy feldolgozzák az ügyfél által biztosított alapanyagokat is. Ami még szintén egy jó lehetőség, hogy a vevő tud halasztottan is fizetni. Van lehetőség arra, hogy egy biztosító cég segítségével megállapítsanak egy hitelkeretet, ami az ügyfélszámára teljesen díjmentes.

Említettem, hogy a céget fel lehet keresni e-mailben vagy akár telefonon is. Ami még ennél is szuperebb, hogy megtalálhatóak a Facebookon, az Instagramon, Linkedinen, YouTubeon és számos rádióműsorban szerepeltek, vannak továbbá szaklapokban megjelent cikkeik is és még az iparágban tevékenykedő civil szervezeteknél is vállaltak munkákat.

Végül pedig meg kell említenem, hogy a cégnél vannak olyan pozíciók, amelyek betöltetlenek, így van lehetőség az Acélpartner Kft-nél dolgozni. Jelenleg keresnek darukezelő, termék összekészítő munkatársat, lángvágó munkatársat és targoncás, alapanyag raktáros munkatársat is. Ezekhez a pozíciókhoz többnyire szükséges a tapasztalat és a területen szerzett végzettség vagy engedély. Ugyanakkor biztosan jó döntés lehet jelentkezni ehhez a céghez. A jelentkezést szintén a honlapon keresztül lehet leadni egy űrlap kitöltésével.

A fogalmazásomra jeles eredményt kaptam, amiben biztosan közrejátszott az is, hogy nem választottam valami egyszerű témát. De nem baj, hiszen így fejlődik az ember.