Életünk első nyelviskolás élménye és a hajszárító története

Az egyetemi évek óta a páromnak is és nekem is nagyon fontos a nyelvtanulás. Ennek egyik oka az, hogy nekünk a nyelvek tanulása olyan volt, mint egy hobbi, sokszor inkább ezt választottuk sorozatozás helyett. A másik oka pedig az, hogy a megfelelő nyelvtudással a birtokodban, a legszuperebb állásokat csípheted meg. Így az angol és az olasz nyelv elsajátítása után belevágtunk a németbe is. Az első óra a nyelviskolában nekünk mindig nagyon fontos, a jó első benyomás miatt, ezért a párom gyakran órákat szán a készülődésre. Így volt ez most is. Tusolás, hajmosás, smink, hajszárítás. Vagyis így lett volna, ha a hajszárítónk nem adja meg magát. Ilyenkor a barátnőm elég ideges tud lenni, és azonnal, azaz AZONNAL hajszárítót kell rendelni. Bár tudja, hogy legalább két nap, mire kiszállítják, de akkor is most kell. Az évek alatt megtanultam már, hogy nem mondunk ellent nőknek, így sürgősen neki kellett állnom keresni egyet, mielőtt rám is kiterjed a haragja.

Ilyenkor sürgős megoldás kell, ezért általában az egyetemi messenger csoporthoz fordulok, valaki tudni fogja a tutit. Be is igazolódott a sejtésem. Perceken belül kaptam is egy linket: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031. Megint megmentették az életem.

Volt még időm, amíg Vivi sminkelt, így CTRL C, CTRL V, és már ott is voltam a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajszarito-c1031 oldalon, és kezdődhetett a válogatás. Én elég ritkán használok hajszárítót, de mivel ez egy műszaki eszköz, engem illet a döntés, hogy milyet veszünk. Bár általában ez nem akadály számomra, ez a szitu most megfogott. 255 darab hajszárítóval néztem farkasszemet. Egy férfinak ez rengeteg, ezért kihasználtam az oldal által nyújtott lehetőségeket, és elkezdtem szűkíteni a találatokat a keresési feltételek megadásával. Szépen lassan így eljutottam arra a szintre, hogy még én is tudok választani. Mivel nem szeretnék két év múlva megint hajszárítót vásárolni, így a minőség és az árkategória volt az elsődleges szempontom.

Műszaki cikket sosem veszek olcsón, ez egyfajta befektetés. Sikerült is megtalálni a tökéletes eszközt, ami a következő minimum 5 évben szolgálja majd a barátnőm boldogságát. A leírás szerint elég profi eszközről van szó. Nagy teljesítmény, több beállítási funkció, mint egy repülőgépen, és hosszú kábel, ami elég praktikus. 24 hónap gyártói garancia is járt rá, és már másnapra ígérték a kiszállítást, szóval Vivinek sem kell napokig idegeskednie. Nem mellesleg akciós volt, így spóroltam 6.000 Forintot.

Mivel egy kedves ismerősömtől kaptam a linket az oldalhoz, ezért nem voltak kétségeim a biztonságot illetően, de kicsit kutakodtam, és megtudtam, hogy a webshop több biztonsági minősítéssel is rendelkezik, illetve a “Megbízható Bolt” címet is elnyerte. Nem maradt kétség, a hajszárító kosárba került. Nagyon gyors és egyszerű volt a vásárlási folyamat, annak ellenére is, hogy nem voltam regisztrált felhasználó.

Ahogy ígérték, másnap érkezett az új eszköz, ami valóban olyan profi, ahogy azt a leírásban olvastam. Szupergyors vásárlás volt, egy megbízható és korrekt webáruházból, ahol egyébként kivételesen nagy a választék. A következő projekt egy vasaló lesz, azt is biztosan innen rendelem.