Érdekes volt angolul erről olvasnom

Az angol nyelv ismerete ma már elengedhetetlen, ezért gyakorlásként sokszor próbálok direkt angol nyelvű cikkeket olvasni az interneten. Ilyenkor, ha ismeretlen szóval találkozom, akkor utánanézek a jelentésének, és fel is írom a füzetembe, hogy rögzüljön az agyamban. Ez a módszer nálam eléggé bevált.

Arról nem is beszélve, hogy egy csomó mindenről bővíthetem az ismereteimet is így, miközben angolul tájékozódom az interneten. Most utoljára például egy érdekes cikket olvastam a fotózás egyik fajtájáról.

Ez nem volt más, mint a glamour fotó. Annyira érdekesnek találtam a témát, hogy magyar nyelven is elkezdtem kutakodni a dolog után, és így találtam rá a szoboszlaikriszti.hu oldalára, ahol sikerült sok-sok hasznos információhoz jutnom a témában.

Ez egy stílus, egy alkalom, egy élmény. A lényege, hogy a hölgyekről gyönyörű, művészi fotók készüljenek, melyekre aztán büszkék lehetnek. A glamour fotózásról sokat lehet a honlapon olvasni, de mivel mégiscsak fotókról van szó, így természetes, hogy a galéria is érdekelt.

Itt annyi csodálatos képpel találkoztam, hogy alig akartam hinni a szememnek. Elképesztő az a profizmus, ami innen árad, de komolyan!

Bármelyik nő örömmel venné, ha ilyen képek készülnének róla, ez egészen biztos.

De ne gondolja senki, hogy Kriszti csak ilyen fotókat vállalna, hiszen itt még számtalan lehetőség elérhető! Van például esküvői és kismama fotózás is, de ez csak tényleg pár példa!

A legegyszerűbb, ha fellépve a weboldalára Ti magatok is meggyőződtök az itt található szolgáltatások nagyszerűségéről!

Már én is erősen gondolkodom rajta, hogy részt veszek egy fotózáson Krisztinél, csak nem tudtam eldönteni, hogy melyik típust is válasszam. Már alig várom!