Ráncos szemek elleni tipp a nyelvtanáromtól

Nemrég elkezdtem járni egy nyelviskolába – természetesen online tartják az órákat. Az olasz nyelvet néztem ki magamnak, mert nagyon kis dallamos, és állítólag nagyon könnyű is, bár egyelőre én ezt nem érzem, de biztos csak rá kell hangolódnom. Szerencsére a tanár, akihez kerültem – csoportos órára járok -, egy nagyon kedves és közvetlen nő. Elég fiatal is, alig múlt harminc. Ha vége van az óráknak, előfordul, hogy még beszélgetünk egy keveset, mert hát tényleg nagyon barátságos, és szeretne minket megismerni kicsit jobban is. Egy ilyen óra utáni kis beszélgetés alkalmával, feljött a szépségápolás témaköre is, na meg persze, hogy ki, mit tesz azért, hogy sokáig fiatal(os) maradjon a bőre.

A tanárom mesélte, hogy nála elég korán megjelentek a kis szarkalábak a szeme környékén, és hosszas kísérletezgetés után, végre megtalálta a megoldást: Szarkalábak, ráncos bőr fiatalon? – A szem alatti ráncok kialakulásának okai – InstanTENSE Plus. Ezt írta a chatbe, hogy nyoma is maradjon. Elmagyarázta, hogy az InstanTense Plus egy szérum, amit használ, és ez volt az egyetlen kozmetikai termék, ami tényleg hatékonyan eltüntette a szem alatti ráncokat. Egyébként igen, semmi nem is látszik rajta. És stílusosan amúgy egy olaszországi székhellyel rendelkező kozmetikai cégnek a termékéről van szó.

Szarkalábak, ráncos bőr fiatalon? – A szem alatti ráncok kialakulásának okai – InstanTENSE Plus

Mesélte, hogy egy blog bejegyzésre akadt rá teljesen véletlenül az instantense.hu oldalán, amiben ugye a fiatalkori ráncokról volt szó. Itt több mindent felsoroltak lehetséges okként, mint például a genetikát, a rossz szokásokat, illetve a környezeti hatásokat. Nem véletlenül folyik még a csapból is, hogy fényvédőt használni fontos.

Szóval tehát, a korán megjelenő ráncok egyik magyarázata, hogy a bőr kollagén termelése 25 éves kor környékén elkezd lassulni, amivel ugye az a baj, hogy a kollagénnek köszönhető, hogy fiatalon olyan szép feszes az ember bőre, és ugye a zsírszövetek mennyisége is fokozatosan csökken. Ez ellen pedig nem igazán lehet mit tenni, mármint ez előbb-utóbb mindenkit elér, de szerencsére lehet tenni ellene, és nem szükséges hozzá a plasztikai sebész szikéje sem.

A tanáromnak ez az InstanTense Plus szérum vált be a szarkalábak ellen: azonnal látszik az eredmény, és ráadásul jó hosszan kitart, akár 6-10 órán keresztül is. De egy nap egyébként lehet használni többször is, ha úgy hozza a szükség. Az említett honlapon én is utánaolvastam, és több olyan hatóanyagot is tartalmaz, amiknek azonnali bőrfeszesítő hatása van. Videókat is néztünk, amiket szintén a honlapon lehet megtalálni, és itt pár perces kis lejátszásokat lehet megtekinteni a szérum működéséről. A hatás pedig tényleg mindössze pár perc alatt meg is érkezik, és rendkívül látványos. Azt is elmesélte a tanár, hogy nem csak a szem körüli szarkalábakra lehet használni, hanem a homlokon lévő kisebb ráncokra is hatásos, sőt, még a szájkörnyékiekre is nyugodtan használható. Ugyan neki ott még nincsenek, de megelőzésképp ott is néha-néha bekenni.

Ennek a szérumnak ugyanis hosszútávú hatása is van, úgyhogy, úgy van vele, hogy jobb biztosra menni. Mindenesetre ő nagyon elégedett, és azt mondta, hogy már a második tubussal használja. Az első is kitartott több, mint két hónapig, igaz hétvégén nem mindig használta, de hétköznap rendszeresen. Ez annak köszönhető szerinte, hogy nagyon koncentrált anyagról van szó – elvégre szérum -, és emiatt tényleg csak egy picikét kell belőle használni.

Hát, ilyen nálunk egy olasz nyelvóra.

Szarkalábak, ráncos bőr fiatalon? - A szem alatti ráncok kialakulásának okai - InstanTENSE Plus