Angolórán jöttünk rá, milyen jó egy fotógép esküvőre

Minél több nyelven beszél az ember, annál többet ér. Legalábbis ezt mondják. Nem is kifejezetten ezért – hanem azért hogy a legkülönbözőbb helyeken és helyzetekben is meg tudjam értetni magam- nagyon fontosnak tartom a nyelvtanulást. Most éppen egy fél éves angol nyelvű képzésen veszek részt.

A minap egy nagyon különleges, csoportos feladatot kaptunk az oktatótól. Esküvőt kellett szerveznünk! Imádom az esküvőket, így nem is volt kérdés, hogy én lettem a csapatkapitány. Már épp végeztünk volna a feladattal, amikor valaki bedobta, hogy mégis hogyan maxoljuk ki a rendezvényt úgy, hogy az mindenki számára 100%-osan élvezhető legyen?

No, én már akkor tudtam, hogy a legtutibb választás a fotógép esküvőre. A többiek nem értették, miről is beszélek, amikor is megmutattam nekik ezt az oldalt. Teljesen odavoltak érte.

Nemcsak az esküvőt, de szinte minden, nagy tömegeket vonzó rendezvényt megkoronázhatunk vele és ehhez csak egy 3×3 méteres sarokra van szükségünk. A fotógép olyan varázslatos kis doboz, amely vakus fényképező és fotónyomtató is egyben, ugyanakkor az elkészült képeket digitálisan is tárolja. Még fotós sem kell, hiszen csak beállítja az ember és mehet is a pózolás. Ennyi minden egy ilyen apró ládikóban! Teljesen odavoltak a többiek, és nem értették, hogy ők erről eddig miért nem hallottak?!

Miután elaléltak, tovább olvastuk a fotógép jellemzőit, aminek hatására még izgatottabb lett a brigád. A selfiegép.hu-nál különböző háttereket is kérhetünk a fotósarokba. A sima fehér benne foglaltatik a szolgáltatás bérlésének árában, ha azonban különlegesebbre vágyunk, felár ellenében további háttereket is bérelhetünk. Ha pedig méginkább fokoznánk az élményt, vicces kiegészítőket, parókákat és fotókellékeket is lehet kérni. Garantált a móka és a kacagás. Nem beszélve arról, hogy az esküvői nép még inkább felszabadult lesz, ha nem egy fotós előtt kell pózolni, hanem saját magukról készíthetnek képeket. A fotógép rögtön ki is nyomtatja az elkészült képeket, így azonnal nevethetünk (vagy épp sírhatunk) egy jót az elkészült képek láttán. Ezt a kihagyhatatlan szolgáltatást 4-6-8 órán keresztül vehetjük igénybe, ami igény esetén természetesen meghosszabbítható.

A fotógép tehát nem csupán egy gép, hiszen apró mérete ellenére számos felejthetetlen percet nyújt a rendezvény minden résztvevője számára. Hiszen mindenki imádja a fényképeket és vannak pillanatok, amelyeket egyszerűen bűn lenne nem megörökíteni. Így hát aki esküvői fotózásban gondolkodik, meglepné a vendégsereget valamivel vagy épp a házasulandó párt szeretnénk megajándékozni, a fotógép esküvőre kitűnő választás. A hivatásos fotósról sem kell lemondanunk, hiszen profi képeket csak ő tud készíteni a párról. De mivel úgysem tud egyszerre mindenhol ott lenni, így szuper ötlet egy fotógép esküvőre.

A nyelvsulis csapat teljesen oda meg vissza volt. Mondták is, hogy ők is szeretnének majd ilyet, ha egyszer lesz esküvőjük. Teljesen lázba hozta őket a fotógép esküvőre üdvözítő ötlete. A tanárunk is le volt nyűgözve, hogy milyen jól megoldottuk az esküvőszervezős feladatot. Pláne, hogy tökéletes angolsággal tettük azt.