Nyelvtanárból étteremtulajdonos

A férjem éveken át dolgozott nyelvtanárként, ám nem volt a szíve csücske ez a munka. A nyelvvel semmi gondja nem volt, szívesen használta az angolt, de nem a tanítás volt az álma.
Az ő szíve vágya nem más volt, mint nyitni egy éttermet. Sokkal szívesebben használta volna a nyelvet arra, hogy tárgyaljon, beszélgessen a külföldi vendégekkel, mint ugyanazt a száraz anyagot mondogatni újra és újra.

El is jött a pont, amikor elhatározta, hogy megvalósítja az álmát, és nekifogott megszervezni az étterem kialakítását és nyitását. Nagyon jól haladtak a dolgok, meg is lepődtem, amikor egy egyszerűnek tűnő lépésnél akadt el: a legnehezebb a megfelelő minőségű és árú gépek beszerzése volt.

Ismerősök segítségét kértük, így jutottunk el az Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára. Ez a cég egy nagy tapasztalattal rendelkező, több mint 20 éves múlttal rendelkező családi vállalkozásról van szó. Alapvetően éttermek, cukrászdák, kávézók számára szükséges konyhai gépeket árusítanak, újakat és használtakat egyaránt.

Először a Dealer – Gastro & Ice Dealer blogját kezdte el olvasni, hogy informálódjon. Ez nagy segítség volt, ugyanis segített nekünk képbe kerülni a különféle gépekkel kapcsolatban. A bejegyzések érthetően, mondhatni köznyelven íródtak, így nem volt kihívás tanulni belőlük.

Legyen szó akár a legújabb, akár a már valaki által használt gépekről, mind kiváló minőségben érhetőek el, és mindegyikre adnak garanciát. A weboldalon mindhez tartozik leírás, továbbá a raktárkészlet is fel van tüntetve.

Nem haboztunk a férjemmel, felkerestük őket telefonon és megbeszéltük, mikor tudunk elmenni személyesen megtekinteni a gépeket.
Rá két nappal már úton is voltunk a Dealer – Gastro & Ice Dealer bemutatóterme felé. A fogadtatás helyben kedves volt, és látszott a kollégákon, hogy nagyon otthon vannak szakmájukban: nagyon részletesen bemutatták a gépeket, őszintén szólva, sokkal okosabbak lettünk a használatukat illetően, mint korábban, pedig nem volt már idegen nekünk a téma.
Ezen a beszélgetésen tudtuk meg azt is például, hogy vállalják a gépek karbantartását is, amennyiben szeretnénk. Az ő szerelőiktől jobban úgysem ismeri senki ezeket a gépeket! Ennek megörültünk, ugyanis nehéz olyan szakembert találni, aki ért az ilyen nagyipari, konyhai gépekhez is.

Megszületett a döntés, és álltunk is neki papírozni. Én egy dolog miatt aggódtam csupán, mégpedig amiatt, hogy hogyan fogjuk elszállítani az étterembe a gépeket. Hála Istennek erre is volt megoldása az Dealer – Gastro & Ice Dealer munkatársainak: segítettek megszervezni a kiszállítást egy megbízható szállító közreműködésével.

Az étterem megnyitása óriási esemény volt számunkra: a férjemnek azért, mert megvalósult az álma, nekem pedig azért, mert soha nem láttam előtte ennyire boldognak.
Az Dealer – Gastro & Ice Dealer gépei sokat segítettek nekünk a siker elérésében, és azóta is remekül, megbízhatóan működnek.