Ez egy érdekes témakör volt az angolórán

Sikerült a legjobb angoltanárt kifognom, aki csak létezhet! Ezt már kimerem jelenteni, hiszen már járok hozzá néhány hónapja.

A legjobban az tetszik az oktatási módszerében, hogy mindig igyekszik kevésbé szokványos, érdekesebb témákat kiválasztani.

Pár hete például kiveséztük az aranyláz történetét, természetesen teljesen angol nyelven. Most legutóbb meg mindenféle anyagot mutatott be nekem a plasztikai műtétekről, szintén angol nyelven.

Úgy gondolom, hogy ezek az érdekes témakörök azok, melyek segítségével igazán bővíthetem a szókincsemet, de abban is segítenek, hogy az angol nyelvtan logikáját is jobban beültethessem az agyamba. Nagyon hálás vagyok a tanáromnak ezért.

A plasztikai műtétek annyira elkezdtek érdekelne az óra után, hogy úgy döntöttem, hogy az anyanyelvemen is utána olvasok egy kicsit. Így jutottam el a Kelemed Plasztika weboldalára, ahol többek között arról a kitűnő plasztikai sebészről is olvashatunk, aki ezt a klinikát vezeti.

Egy olyan orvosról beszélhetünk, aki a plasztikai beavatkozások több, különálló területén is komoly szakértelemmel bír. Ez nem is csoda, hiszen már 1997-ben megkezdődött a magánpraxisa.

A weboldalon szépen és rendezetten megtekinthetjük azokat a végzettségeket, melyeket megszerzett az intézetet vezető sebész. Ezen kívül azt is láthatjuk itt, hogy milyen tudományos társaságoknak a tagja. Ezt a két lista már önmagában elég arra, hogy bizalmat építsen ki bennem.

Nagyon érdekes élmény volt az itt található blognak is az átolvasása. Itt sok érdekes cikket felfedezhetünk a plasztikai műtétek témájával kapcsolatban. Szó esik itt a legmodernebb módszerekről, az alapelvekről, a szemléletmódokról és még sok minden másról is.

plasztikai sebész

Nem véletlen, hogy ez a téma engem annyira érdekelt, ugyanis már régóta tervezem azt, hogy valamilyen arcfiatalító műtét alá vetném magam, de eddig nem volt ehhez bátorságom.

Azonban most úgy érzem, hogy végre meg van az a megfelelő plasztikai sebész, akiben tökéletesen megbízhatok. Kértem is egy konzultációt, aminek a helyszíne Budapest lesz. Ott fog eldőlni, hogy pontosan melyik fajta műtét is lesz számomra a legalkalmasabb, hiszen meglepően sok a választási lehetőség.