Klíma? Csak megbízható forrásból, természetesen kiszállítással!

Hogy mindenki érezze magát jól egy nyelviskolában: cool!

Mi a titka egy sikeres nyelviskolának? Az, hogy a tanárai szeretik a hivatásukat, szeretik a tanítványaikat, és szeretik a nyelveket. Továbbá az, hogy a nyelvtanulók jól érzik magukat az oktatásokon. Attól függetlenül, hogy egy olyan intenzív tanfolyamon vesznek-e részt, melynek során heteken keresztül napi 6 órában tanulják-e az idegen nyelvet. Vagy egy olyan programra fizettek be, ahol csak heti 2-3 óra tanulásra van idő, és ebből próbálják meg kihozni a maximumot.

A legfontosabb mindig talán a motiváció. Ha megvan a tanulóban a vágy a magasabb szintű nyelvtudás iránt, máris sokkal könnyebb lesz az akadályokat vennie. Mindezen felül nem utolsó szempont a helyszín sem. A legjobb egy barátságos, de mégsem túl laza hangulatú tanterem lehet, melyben kör alakban tudnak rendeződni a résztvevők. Nagy segítséget jelenthetnek a terem falára aggatott poszterek. Jó esetben ezek súghatnak egy-egy nyelvtani kérdésben is akár. Végül muszáj megemlíteni a terem hőmérsékletét is. Előnyös, ha a tanórák idejére a legforróbb kánikula idején is folyamatosan 25 fok alatt tudják tartani a helyiség hőmérsékletét. Ezáltal mind a tanárok, mind a tanulók jobban tudnak koncentrálni. Tehát klíma? Csak megbízható forrásból, természetesen kiszállítással! Természetesen a klimaglobal.eu-tól.

Hosszú távú tapasztalatokkal: klimaglobal.eu

Ez a vállalat már több mint 15 éve foglalkozik az elektromos hűtés és fűtés készülékeinek forgalmazásával és rendszereinek kiépítésével. Ez idő alatt olyan sok szakmai tapasztalat összegyűlt a csapat tudástárában, hogy rendkívül megbízhatóan tudnak közreműködni klímák kérdéseiben. Értve ezalatt egyrészt magukat a készülékeket. Minden nevesebb gyártó termékeinek jellemzőivel, tulajdonságaival tisztában vannak. A hosszú évek alatt meggyőződhettek arról, mely gyártók klímái üzemelnek hosszú távon is a legkevesebb szervizigénnyel. Vagy éppen a leginkább energiatakarékosan vagy a legcsendesebben: hol mi az igény, aszerint segítenek választani.

Ezen felül másrészt természetesen magában a telepítés-szerelés műveletben is tökéletes szakmai felkészültséggel rendelkezik a csapat. Igaz, a klimaglobal.eu saját maga csak két megyében vállal szerelést: Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megye területén. De ha az ország más régióiból kapnak megkeresést, akkor is biztonsággal tudnak ugyanolyan nagyszerű szakértőt javasolni, mint ők maguk. Ugyanis kiterjedt, igényes munkát végző szerelői adatbázist tartanak fenn, melynek tagjai közül a földrajzilag legközelebbit tudják ajánlani ügyfeleiknek. Mindennek köszönhetően tudják zászlajukra tűzni a szlogenjüket: Klíma? Csak megbízható forrásból, természetesen kiszállítással!

Az előzetes felmérések kritikus jelentőségűek  

A klímakészülék kiválasztása mindig a helyszíni felméréssel kezdődik. Ekkor vizsgálják meg az ingatlan adottságait és műszaki-gépészeti felszereltségét. Rendkívül fontos szempont emellett a klimatizált légtérben tartózkodók kívánságait figyelembe venni. Az igényeket összeegyeztetni persze könnyebb egy néhány fős társaság esetében, mint amikor 20-30 ember dolgozik egy egylégterű irodában. A klimaglobal.eu profi csapata viszont ilyenkor sem esik kétségbe. A klímák elhelyezkedésének meghatározásával tudják befolyásolni, a nagy légtér mely részeit érje az intenzívebb hűtés, és melyeket kevésbé. Szerencsés helyzet, ha az igények körülbelül egységesek. Ekkor a legjobb megoldás a hűtött levegőnek az álmennyezetbe szerelt légtechnikai csöveken keresztül történő egyenletes áramoltatása.

Hasonlóképp a készülékek szükséges teljesítménynek meghatározása is precizitást igénylő feladat. Ha a helyiségekbe túlságosan komoly készülékeket telepítenek, akkor a beruházás költsége nagyon megugrik. Ezáltal a befektetés nehezebben vagy egyáltalán nem térül meg a tapasztalt előnyök tekintetében. Ha pedig a klímákat alul méretezik az elvégzendő feladathoz képest, akkor nagyon kevéssé lesz hatékony a működése. Értve ezalatt mind a hűtési képességet, mind az energiafogyasztást. Ilyenkor ugyanis a klíma folyamatosan a maximális kapacitását kihasználva üzemel, és előfordulhat, hogy a legmagasabb hőség idején mégsem tudja letornázni a helyiség hőmérsékletét a kívánt szintre. Ez főként napos fekvésű, nagy üvegfelületekkel rendelkező házakra és irodákra lehet igaz. A készülék a túlzott terheléstől kisebb élettartammal tud csak működni, és az áramfelvétele indokolatlanul magas lesz az érzékelhető teljesítményhez képest. Ez a példa is igazolja a szakértelem jelentőségét, amivel a klimaglobal.eu a legmagasabb fokig rendelkezik. Klíma? Csak megbízható forrásból, természetesen kiszállítással!