Neked mi hoz szerencsét? Nekem a táskám volt a kabalám a nyelvvizsgán

Nemsokára indulok a nyelvstúdióba, mert ma lesz a nyelvvizsgám. Nagyon izgulok, mindent háromszor megnéztem, hogy elpakoltam-e, nem felejtettem-e itthon semmit. Rengeteget tanultam, bízom magamban, a tudásomban, és hiszem, hogy menni fog. A biztos tudásom és a rengeteg tanulás mellett van természetesen kabala tárgyam is, ami már sok helyzetben hozott nekem szerencsét. Ez pedig a kedvenc Tamaris márkájú válltáskám. Még édesapámtól kaptam, mielőtt külföldre költözött. Ezt sosem hagyom itthon, amikor valami fontos eseményre megyek, mint ma a nyelvvizsga. Így hát ma is a Tamaris kabala táskámba pakoltam be, felkaptam a vállamra, majd mentem is a nyelvstúdióba.

Apa az annataska.hu oldalról rendelte nekem, amire néhány hónapja bukkant rá. Megmutatta nekem az oldalt, ami nekem is nagyon megtetszett. Amikor pedig születésnapomra a csomagban egy annataska.hu oldalról rendelt táskát találtam, nagyon megörültem. Felcsillant a szemem, mert apa nem egy nagy ajándékozó, ez a táska pedig így valóban nagy meglepetés volt. Nem számítottam erre. A Tamaris táska pedig csodaszép volt, élénk piros, fényes, kicsit lakk beütéssel, nagyon nőies volt. Van nagyobb vállpántja is, így lehet kézi, de válltáskának is használni. Nagyon vigyázok rá, mert sosem volt még ilyen szép, márkás és jó minőségű táskám.

Az annataska.hu oldalról azóta persze én magam is rendeltem már több terméket, sőt ajándékot is vettem már innen. Nagyon megszerettem az oldalt. Már törzsvásárló, azaz VIP vásárló vagyok, van saját profilom, így minden vásárláskor pontokat kapok, amiket szorgosan gyűjtögetek. Majd a későbbi vásárlások során ezeket fel tudom használni és kedvezményre váltani. E mellett, pedig folyamatosan vannak az oldalon kedvezmények, méghozzá 20-30%-os árengedmények. Így rengeteget tudok spórolni, sőt ha egy márkaboltban venném ezeket a táskákat, akkor sokkal többet költenék, mint így.

Ami még szintén nagyon jó, hogy csodaszép, élethű, élénk és részletes fényképek vannak feltöltve a weboldalra, így az ember jó alaposan meg tudja nézni a termékeket és biztosabban tud dönteni, hogy mit is rendeljen. Én mindig sokáig nézelődök, dilemmázok, mert annyi csodás táska és pénztárca van a honlapon, hogy sosem tudok egyből dönteni.

Szeretek itt vásárolni, mert gyors, kényelmes, házhoz is szállítják a rendelésemet 1-3 munkanapon belül, és fizetni is tudok akár előre utalással vagy utánvéttel is. Nagy szerencse, hogy annak idején apa valahogy rábukkant erre az oldalra. Sőt nem is csak táskák vannak, hanem övek és pénztárcák is, nőknek és férfiaknak is egyaránt. A táskák pedig több típusban is megtalálhatóak az oldalon, vannak válltáskák, testtáskák, kézi táskák, borítéktáskák, színházi táskák, neszesszerek, táskatartók és hátitáskák is. Továbbá a márkákról is érdemes említést tenni, mert nem csak a gyönyörű Tamaris márkájú táskák vannak fent a honlapon, hanem vannak Bugatti, Jana, Anekke és olasz márkájú darabok is. Ezek mind jó minőségű termékek, természetesen elérhető áron.

annataska.hu

A vizsga nagyon jól sikerült azt éreztem, így hálás voltam kicsit a táskámnak is. Legközelebb egy állásinterjúra megyek, ahová szintén magammal fogom majd vinni. Szerencse, hogy annyira csinos, hogy majdnem minden ruhámhoz passzol.