Online nyelvóra alatt hallottam először a vizgazfutesszerelo24.hu-ról

Ugyan a pandémia alatt az oktatási terek nagy része zárva, az egyetemmel együtt a nyelviskola is online működik, szóval nincs megállás. Persze az élet így sem zökkenő mentes. Vegyük például a csőtörés problémáját, ami elég kellemetlenül ért pont egy óra közepén. Mit ne mondjak hirtelen azt se tudtam, hova kapjak, vagy mit csináljak. Szerencsére a tanárom elküldte a vízvezeték-szerelők linkjét, akik náluk segítettek (vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles). Utólag mondta, hogy nem olyan régen volt náluk is hasonló probléma, úgyhogy teljesen meg tudja érteni a helyzetemet. Ebből kifolyólag az óra kicsit rövidre lett zárva, de megbeszéltük, hogy a következő időpontban, majd pótoljuk.

Szerencsére egyből az oldal tetején volt egy telefonszám, amit habozás nélkül fel is hívtam, mert akkora pánikban voltam, hogy nagyon nem érdekelt ki oldja meg a problémámat, csak valaki tegye meg! Nagyon gyorsan, egy órán belül ki is jöttek és rendbe is hoztak mindent, úgyhogy én nagyon meg voltam velük elégedve.

Miután elmentek, részletesebben meg is néztem a weboldalt, amit a tanárom küldött, és elmentettem a telefonszámot, hogyha netalán a jövőben is akadna ilyen problémám, ne kelljen annyira kétségbeesnem, mint most.

Ahogy azt a weboldaluk címéből is le lehet szűrni, nem csak vízszereléssel foglalkoznak, hanem gázzal, és fűtéssel is (vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles). És nagyon alaposan leírják az esetleges problémákat mind három területen, illetve, hogy mit tehet az illető, ha bajban van. Persze, ahogy ezt ők is több helyen megjegyzik, a legjobb az, ha szakembert hívunk a probléma megoldására, vagyis őket. Épp ezért kiváló, hogy 24 órás ügyeletben vannak, így akármikor hívhatja őket az ember. Valamint az az egy órás kiérkezés, amit én is tapasztaltam nem mázlin múlt, hanem ők tényleg ilyen gyorsak.

Persze ennek a gyorsaságnak az az ára, hogy csak Pest megyében tudnak tevékenykedni. Ha esetleg igénybe szeretnéd venni a szolgáltatásaikat, de nem vagy benne biztos, hogy a te településedre is ki tudnak érkezni, hívd fel az oldalon található telefonszámot. De ha kevésbé személyes kontaktusra vágysz, az oldal alján megtalálod a települések neveit ábécé sorrendben, hogy könnyebb legyen kibogarászni.

Ugyan én csak a vízszerelési képességeiket láttam, de nagyon gyorsak és precízek voltak. Egy panaszom sem lehet rájuk, és az mellett, hogy hamar és jól dolgoznak még a költségeik sem megfizethetetlenek. Ez azért nem egy mellékes szempont szerintem sokak számára.

Én biztos vagyok benne, hogy a többi szolgáltatásaik terén is épp ilyen kompetensek, mint ahogy azt én láttam. A tanárnőm is nagyon meg volt velük elégedve. A következő óra alkalmával ugyanis kitértünk erre. Mondta, hogy ők gázszereléshez hívták őket a múlt hónapban. Féltek is, hogy nem jönnek majd ki hamar, mert mégis csak a karácsonyi időszak vége volt, meg újév. De nagyon pozitívan csalódtak, és rendkívül elégedettek voltak ők is a munkájukkal.

Arra is gondoltam, hogy a nagymamám folyamatosan panaszkodik a kazánja állapotáról, lehet hogy ismét felkeresem majd őket, hátha tudnak majd neki segíteni, ahogy nekem tették. Ha netalán-tán ti is ilyen gonddal találjátok szembe magatokat, ne habozzatok megkeresni őket. A linket megtaláljátok a szövegben.