Motivációs póló az olasz nyelv szerelmeseinek

Idén döntöttem el, hogy Olaszországba költözök, mikor is lehetőségem nyílt, hogy csatlakozzak egy ottani cég munkájához. Az alapszintű nyelvvizsgám már megvolt, de szerettem volna, ha legalább az anyanyelvi szinthez közeli tudással mennék ki. Elvégre egy munkahelyen kelleni is fog, és a magabiztosságomat is felpumpálná, ha egy C1-es nyelvvizsgával gazdagabban élnék a világban. Szóval belevágtam a nyelvtanulásba, beiratkoztam egy közeli nyelvsuliba és reméltem, hogy a csoportos beszélgetések majd segítenek feloldani a gátlásaim. A szakszótárak és a nyelvtankönyvek bújása mellett persze időt szakítottam a szerintem legfontosabb részére a nyelvtanulásnak: a kultúrával való ismerkedésre.

Tutto bene

Régebben töltöttem kint egy erasmus félévet, ahol már kóstolót kaptam az olasz élet ízéből, de szerettem volna, hogyha azt érzik az új kollégáim, hogy érdekel engem az ő világuk. Ezért aztán csak olasz filmeket néztem, Fellini lett a titkos szeretőm ezekre a filmes estékre, rengeteg barátomat hívtam át olasz vacsorára, és a főzéshez is Eros Ramazzotti szólt. Persze a barátaim sajnálják, hogy kiköltözöm, de tudják, hogy ez már régi vágyam.

Ajándék pólónak ne nézd a nyelvtanát…

A legutóbbi vacsoránál egyikőjük egy nagyon kedves ajándékkal lepett meg. Egy egyedi pólót rendelt nekem a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldaláról. A mintát és a feliratot is ő tervezte meg, a lolmarktos csapat pedig remek grafikusokkal elkészítette. A póló természetesen olasz hangulatot árasztott, piros alapszínén mindenféle, az olasz életre utaló szavakkal. Kellemes pamut anyagú póló, szóval a meleg nyári olasz napokon is nyugodtan hordhatom majd.

Világi pólók

Mivel az olaszok híresen nagy kávésok, ezért később terveztettem magamnak egy pólót ebben a témában is, amelyet már szitanyomással kértem. Szerencsére a pólókat külföldre is postázzák, előreutalás ellenében, így ezt már Olaszországban fogom kézhez kapni.

Szülinapi póló

A póló miatt eszembe jutott, hogy apukámnak is kellene vennem valamilyen kedves ajándékot, mert hamarosan születésnapja lesz. A lolmarkt.hu/ferfi-polo gondolt a horgászok szerelmeseire is. Mivel édesapám ezer éve tagja egy jó kedélyű horgász egyesületnek, gondoltam meglepem egy egyedi pólóval, amivel majd dicsekedhet a többi horgász havernak. Írtam is a lolmarkt.hu-nak, hogy pontosan milyen feliratot szeretnék és milyen egyvonalas rajzot mellé, ők pedig küldtek egy árajánlatot. Ki is szállították a pólót, amely nagyon igényes grafikával készült. Anyukám se panaszkodhat majd a halszagra, mert a póló könnyen, egyszerűen mosható gépben.

Egy ajándék póló anyukámnak, hogy ne szomorkodjon

Anyukámat sem akartam kihagyni, mivel eléggé megviselte, hogy külföldre költözöm, így éreztetni akartam vele, hogy milyen csodás anyuka ő. A lolmarkt.hu női részlegén találtam egy remek ajándékot neki. Az alapszínek között szerencsére meg is találtam anyukám kedvencét és a méretében is volt póló. Írtam egy e-mailt az oldalnak, hogy lehetne-e esetleg, hogy olasz fordításban a póló hátára is rányomják a szöveget, erre még várom a választ, de biztosan megoldják, ez egy kreatív csapat.