Nyelvtanulás kisbaba mellett, sosem késő belevágni

Nyelvet tanulni sosem késő elkezdeni, akár kisbaba mellett, friss szülőként is belevághatunk.

A legtöbb nyelvstúdió gondol is azokra, akik már dolgoznak vagy gyereket nevelnek, hiszen esti tagozatos órák is vannak. Sőt hétvégi alkalmakkor is lehet nyelvi kurzust végezni. A Francia és az Olasz Intézet is kínál ilyen lehetőségeket, ráadásul a féléves díj is bőven kedvezőbb, mint egy magántanár óradíja. Szerintem csoportban könnyebb tanulni, így emiatt is jódöntés lehet. A mi csoportunkba minden korosztályból járnak a huszonévesektől az idősökig. Egy kisbabás anyuka is szokott jönni, pedig neki rengeteg dolga van a kicsi körül, de régi álma a nyelvtanulás, így belevágott.

A nyelviskola gondolt a babákra és minden mosdóban van pelenkázó, így az anyukáknak sokkal könnyebb dolguk van. A Pelenka pelenkázó lap alátét LORD Shop oldaláról rendelte és így mindig van nála minden, ami kell a tisztába tevéshez. A bio pelenka Sleepy nadrágpelenka nagyon gazdaságos döntés, ajándék törlőkendővel, 2200 forintért érhető el. Biopolimer filmszerű bevonata oxigént termel és szén-dioxidot bont le. A mandulatej fehérje csodás nedvszívó, textilbevonatos pelenka. Tisztított vízzel szőtt külső és belső felületek csodás kényelmet nyújtanak a babának. A pelenka bambuszrostjai jól elszívják a nedvességet, és a természetes pamut megerősíti a szárazságérzetét.

Pelenka pelenkázó lap alátét LORD Shop

A pelenkázó alátét is rengeteg helyzetben tud jól jönni és a LORD shop webshopban ez is elérhető. Hogyha szeretnéd megteremteni a tiszta környezetet a kicsi pelenkázásához, akkor ez a tökéletes módszer. Hiszen ezek a pelenka alátétek könnyen kiteríthetőek egy étterem mosdójában, az erdőben vagy otthon. Többször is használhatóak, hogyha megtisztítod a tisztába tevés után. Puha felső rétege miatt a picurnak ezzel a legkényelmesebb élmény lesz a pelenkázás. Kicsire összehajthatóak az alátétek, így a táskádban sem fog sok helyet elfoglalni.

A bőr védelme ugyanolyan fontos, mint a jó pelenka kiválasztása

A popsikrém sem utolsó a gyerkőc tisztálkodási rutinjában. Nagyon fontos, hogy a baba bőrének igényeihez igazodjanak ezek a termékek, és ne okozzanak kiütést vagy irritációt. A Sudocrem pont ilyen termék, amelyet mi a családban úgy emlegetünk, mint a WD40-et. Gyakorlatilag mindenre jó, kiütés, viszketés, száraz bőr és a többi, ugyanígy a baba bőrével is csodákat művel. A Sudocrem krém nyolcvanöt éve a babák védőkrémjeként ismert. Nyugtatja a kipirosodott bőrt és a felületi sérüléseket, regenerálja a bab bőrét és még az anyukák repedezett bőrét is ápolja. Természetesen hipoallergén termékről van szó, amely minden bőrtípusnak segítséget tud nyújtani, és elegendő vékony rétegben felvinni. Egy tégely rengeteg ideig eltart, és az ára is megéri emiatt. Lanolin tartalma miatt csodálatos hidratáló és puhává teszi a bőrt.

Minden termék beszerezhető a LORD shop kínálatából, amely sok helyre szállít ki, és néhány munkanapon belül. Ráadásul nagy kiszerelések is kaphatóak gazdaságos áron. A pontgyűjtő rendszerrel pedig még többet megtakaríthatunk a vásárlásaink során.